LIVRARE GRATUITA LA COMENZI > 100 Lei!

Ceai Maces vrac

Adauga la favoriteAdăugat la lista de dorințeScos din lista de dorințe 0

Afectiuni ale aparatului cardiovascular

5,00 lei

111 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 6422572003038 Categorii: ,

Ceai Maces vrac

Ceai Maces – Ingrediente:

fructe de Maces (Fructus Cynosbati).

Mențiuni nutriționale:

Conține: Acid ascorbic, pectine, taninuri, zaharuri, acizi organici, precursori ai vitaminei A, vitaminele B1, B2, vitamina P, acid nicotinic, vitamina K, tocoferol, flavonoizi, antociani, catechine, ulei esential, ulei gras, saruri minerale de K, Ca, Fe si Mg.

Mențiuni de sănătate:

Antioxidanta, regeneratoare a oxidoreductazelor, diuretica, imunostimulenta, coleretica-colagoga, vasodilatatoare arterial, vitaminizanta, tonica, astringenta, antiinflamatoare.

Caracteristici generale ale produsului:

Preparatele pe baza de Maces sunt complementare pe cale interna in: precesele de respiratie celulara, tulburari de circulatie periferica, afectiuni renale(calculoza renala), hepatice(dischinezii biliare), stari de stres, tabagism, alcoolism, cardiopatie ischemica, prevenirea cataractelor si a fenomenelor de imbatranire prematura. Pe cale externa in: fragilitate capilara, fotoprotectiva, calmarea tenurilor iritate, restabilirea hidratarii pielii, prevenirea aparitiei ridurilor, acnee rosacee.

Mod de folosire:

Intern – infuzie din 1-2 lingurite planta(1-2 plicuri) la 200 ml apa, se beau 2-3 cani de ceai pe zi.

Contraindicații:

Nu se administrează persoanelor alergice la vreunul din ingredientele produsului.

Precauții:

A nu se depăși doza zilnică recomandată;
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor;
Acest supliment alimentar nu înlocuiește o dietă alimentară echilibrată și diversificată.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maxim 25°C.

COMPOZIŢIE CHIMICĂ:

Măceşele conţin zaharuri constând din glucoză, zahăr
invertit, zaharoză (14-26%), acid malic (cca 3%), acid citric (3%), acid galic (0,5%) pectină
(25%), mircină, proteine, taninuri, uleiuri volatile, lecitină, dextrină, vanilină, săruri minerale de
K, Ca, Fe, Mg (1,8-3,2%), vitaminele C (500-1.000 mg%), B,,B 2 , K, PP, provitamina A (600-
10.000 mg%). Valoarea energetică, 131 kcal/100 g. Seminţele conţin un principiu glicozidic
toxic. Frunzele conţin substanţe tanice, răşină, vitamina C, clorofilă. Florile conţin ulei esenţial
care conţine stearopteri, geranial, citral, eugenal, nerol etc. tanini, ceară, acid galic, pigmenţi
coloranţi, flavonoide şi autociani.

PROPRIETĂŢI FARMACODINAMICE:

Măceşele (enduviile) au utilizări în medicina
umană cultă şi tradiţională şi în medicina veterinară. In medicina romană, măceşele se utilizează
ca vitaminizant, astringent, antidiareeic, diuretic, depurativ, colagog, coleretic, vasodilatator
arterial, antilitiazic, antiinflamator intestinal. Principiile active din măceşe acţionează asupra
epiteliului renal, mărind excreţia şi secreţia de urină; activează procesele de eliminare a toxinelor
din corp; fluidifică bila, favorizând eliminarea ei, stimulează contracţia vezicii biliare şi a căilor
biliare provocând golirea conţinutului lor; împiedică formarea calculilor renali; atenuează şi
vindecă inflamaţiile intestinale; dilată arterele asigurând un flux sanguin mai bun; favorizează
eliminarea viermilor intestinali.

Caietul de sarcini: Ceai Maces vrac

Tip Produs

Producator

Dimensions
Weight 0.250 kg
Dimensions 10 × 20 × 10 cm
Hypericum Plant
Logo
Înregistreaza Un Cont Nou
Resetare Parola
Shopping cart