Despre Hypericum Plant

Despre noi
Hypericum Plant reprezintă un concept care a fost creat din dorinta de a aduce natura și plantele vindecătoare mai aproape de fiecare dintre noi. Cu peste 20 de ani de activitate am reușit să pornim și să dezvoltăm un brand care vine în întâmpinarea nevoilor omului de a se trata cu remediile oferite de natură. Am pornit de la o idee, de la pasiunea pentru natură și calitățile ei, și de atunci ne-am dezvoltat și am crescut, iar acum suntem prezenți și în 18 locatii fizice în toată țara.

Magazinul nostru de produse naturiste iti ofera solutii naturale pentru diferite afectiuni. Gasesti in sectiunea de tratamente produse naturale pentru o gama larga de afectiuni, incepand cu acnee, anemie, bronsita, probleme cardiovasculare pana la probleme digestive sau raceala si gripa. Avem o multime de produse naturale si naturiste, siropuri, ceaiuri, tincturi capsule si nu numai, toate facute din plante alese, plante ce ne ajuta natural sa tratam si sa vindecam diferite afectiuni ale corpului. Tratamentele naturiste de la Hypericum iti redau bunastarea si bucuria de viata, intr-un mod natural.

Hypericum Plant reprezintă un concept care a fost creat din dorinta de a aduce natura și plantele vindecătoare mai aproape de fiecare dintre noi. Cu peste 20 de ani de activitate am reușit să pornim și să dezvoltăm un brand care vine în întâmpinarea nevoilor omului de a se trata cu remediile oferite de natură. Am pornit de la o idee, de la pasiunea pentru natură și calitățile ei, și de atunci ne-am dezvoltat și am crescut, iar acum suntem prezenți și în 18 locatii fizice în toată țara.

Ideea cristalizării unei societăți bazate pe ceaiuri și produse naturale din plante medicinale a pornit de la cunoașterea florei medicinale din zonă. Pasiunea pentru plantele medicinale și dorinta de a le oferi oamenilor posibilitatea de a se trata cu ajutorul naturii ne-a determinat să ne canalizăm cunoștințele și eforturile în construirea și dezvoltarea acestui brand.

Am început pas cu pas și afacerea s-a dezvoltat din ce în ce mai mult. Am învățat și am crescut odată cu dezvoltarea brandului. Am învățat să recunoaștem plantele, să le deosebim, să le uscăm astfel încât să își păstreze proprietățile farmaceutice. Continuăm să învațăm să creștem și să ne dezvoltăm astfel încât să le oferim clienților noștri cele mai bune produse de pe piață.

Primele ceaiuri cu care am ieșit la iveală au fost din plantele: Sunătoare, Coada-calului, Coada-șoricelului. Datorita faptului ca primele noastre produse au fost apreciate am continuat cu sporirea numărului de specii medicinale, precum: Teiul medicinal (Tilia cordata), Izma-calului (Mentha longifolia), Gălbenelele (Calendula officinalis), Măceșul (Rosa canina),Troscotul (Polygonum aviculare), Cicoarea (Cichorium intybus), Afinul (Vaccinium myrtillus), Cimbrișorul-de-câmp (Thymus serpyllum), etc. Munca era toată manuală.

O altă etapă de evoluție a activității noastre a fost conceperea ceaiurilor combinate din mai multe plante. A fost o muncă susținută de cercetare a fiecărei plante, modul de combinare și de acțiune între ele, dacă se potențează, completează sau corectează în acțiunile acestora asupra sănătății. Dintre combinații, în ordinea apariției amintim: Ceaiul Hepato-biliar, Ceaiul Antibronșitic, Ceaiul Cardiotonic, Ceaiul Antidiareic, Ceaiul Antidiabetic, Ceaiul Antihelmintic, Ceaiul Anticolitic, Ceaiul Antireumatic s.a.

Următoarea etapă a fost conceperea tincturilor care să însoțească ceaiurile combinate. Le-am botezat în funcție de denumirea afecțiunii căreia i se adresează. Exemple: Tincturplant Bil,Tincturplant Bron, Tincturplant Cardio, Tincturplant Diar, Tincturplant Diab, Tincturplant Helm s.a. Tincturile asociate cu ceaiurile au sporit beneficiile pe linia sănătății.

Una dintre tincturile care ne-a adus succes și renume a fost Bitterul Taina Plantelor, o macerație naturală din 30 plante, bine selecționate, în alcool de cereale de calitate medicinală. Bitterul a fost luat drept un elixir al vieții.

Am fost invitați în anul 2001 la o expoziție și conferință la București pe linia plantelor medicinale unde am primit medalia Marca de aur pentru produsele Bitter Taina Plantelor și Tinctura de Gălbenele.

Produsul Bitter și-a lărgit sfera cu 2 produse noi: Bitterul Cardiovascular și Bitterul Ierburile vieții.

Apariția Siropurilor Naturale din fructe de pădure prin presare la rece a suscitat interes datorită conținutului bogat în vitamine, în special vitamina C, minerale și aminoacizi esențiali. La început prelucram odată pe an siropurile, în perioada recoltării fructelor de pădure. Acum avem depozite frigorifice și prelucrăm pe loturi tot timpul anului.

Alte combinații de siropuri naturale: Siropul Elixirul vieții din Cătină-albă, Spirulină și Aloe, Hypertonic Natural din 30 plante medicinale și 7 siropuri din fructe, Imunotonic Natural din Cătină-albă, Echinacea și propolis.

Gama Hyper,capsule cu pulberi de plante la început, iar mai tîrziu cu extracte naturale preparate într-o linie tehnologică de tip european.

Dintre produsele Hyper amintim: Hyper Cardio, Hyper Bron, Hyper Gas, Hyper Slăbire, Hyper Uro-Renal, Hyper Reum, Hyper Diar, Hyper Diab, Hyper Helm, Hyper Stres , Hyper Calm, Hyper Gin, Momyrtidiab.

Produsele Hypericum se găsesc astăzi într-un lanț de magazine specializate cu produse naturale, în 18 locații din țară, unde pot fi achizitionate la prețuri avantajoase.

Hypericum Plant
Logo