Ulei de Ricin 200 ml

- 18%

Prețul inițial a fost: 25,00 lei.Prețul curent este: 20,50 lei.

50 în stoc

Tip Produs

Proprietati

,

Recomandari

,

Plante

Ricin (Ricinus communis)

Brand

Producator

Dimensiuni
Greutate 0,25 kg
Dimensiuni 10 × 20 × 10 cm

Afectiuni ale aparatului digestiv ; Mentinerea frumusetii si sanatatii pielii ; Afectiuni ale parului si unghilor

Adauga comentariul tau
Adauga la favoriteAdăugat la lista de dorințeScos din lista de dorințe 1

Ulei de Ricin (Ricinus communis)

INCI: Ricinus Communis Seed Oil

Ulei de Ricin – Ingrediente:

Proprietati si indicatii ale uleiului de Ricin (Ricinus Communis) virgin, obtinut prin presarea la rece a semintelor de ricin.

  • Contine cca 90% acid ricinoleic si 5% acid linoleic (Omega 6). Acidul ricinoleic previne inmultirea germenilor (bacterii, fungi, mucegaiuri), fiind eficient in ingrijirea pielii cu probleme, ca de exemplu: acnee, dermatoze, infectii fungice, inflamatii.
  • Avand proprietati cicatrizante si antiinflamatoare poate fi folosit in cazul taieturilor sau arsurilor minore
  • Este un emolient natural ce contribuie la hidratarea si mentinerea umiditatii pielii.
  • Are un rol important in tratamentul ridurilor, repararea si intinerirea pielii, contribuind la mentinerea aspectului neted al acesteia. Aplicat in mod regulat, uleiul de ricin ajuta la diminuarea cearcanelor de sub ochi.
  • Este un ingredient cosmetic foarte versatil; poate fi incorporat usor in toate tipurile de produse cosmetice
  • Datorita texturii sale speciale si a vascozitatii  foarte mari asigura o buna dispersie a pigmentilor putand fi incorporat in bazele de machiaj si rujurile de buze  carora le confera un  aspect lucios
  • Datorita acidului ricinoleic, care este un acid gras cu proprietati hidratante, calmante si antiinflamatorii,  se recomanda in ingrijirea scalpului iritat si pentru combaterea matretii; tot aceste calitati il fac util in tratarea parului uscat, degradat, afectat de tratamente chimice
  • Are o mare putere de absorbtie a impuritatilor, ceea ce il face util in produsele demachiante
Utilizare:
  • Contra matretii si pentru un par plin de vitalitate: se maseaza pielea capului si parul pe toata lungimea, insistand asupra varfurilor despicate,  se acopera cu folie alimentara; se lasa cateva ore si apoi se spala parul de doua ori
  • In produse de machiaj (asigura o buna dispersie a pigmentilor), in rujuri si balsamuri de buze, in lotiuni pentru ingrijirea unghiilor si a mainilor
  • In sampoane si masti capilare
  • Produse de demachiere destinate in special zonei ochilor si genelor
  • Pentru combaterea negilor:  frectii  cu ulei de ricin pe locul afectat dimineata si seara*
  • Pentru combaterea papiloamelor: frectii usoare si badijonare de 3 ori pe zi cu ulei de ricin*
  • Pentru combaterea pigmentatiei hepatice: frectii seara si dimineata cu ulei de ricin*
  • Pentru comabaterea  bataturilor: se ung picioarele cu ulei de ricin si apoi se pun sosete moi de bumbac. Operatiunea se repeta in fiecare seara pana la disparitia bataturii.

 

Pentru mai multe informatii despre produsul Ulei de Ricin 200 ml descarca Prospect Informativ Ulei de Ricin 200 ml.

Ulei de Ricin 200 ml
Ulei de Ricin 200 ml

Prețul inițial a fost: 25,00 lei.Prețul curent este: 20,50 lei.

Hypericum Plant
Logo