Sirop Vitaminizant cu Catina alba fara zahar cu Stevia 500ml

- 18%

23,50 lei

Siropul Vitaminizant ajută la întărirea imunității naturale a organismului întrucât este un adevărat complex de vitamine și minerale naturale.

Adauga comentariul tau
Adauga la favoriteAdăugat la lista de dorințeScos din lista de dorințe 6

Sirop Vitaminizant cu Catina alba fara zahar cu Stevia 500ml

Supliment alimentar cur rol în întărirea imunității naturale a organismului.

Ingrediente Sirop Vitaminizant cu Catina alba fara zahar cu Stevia 500ml:

  • extract natural (apos) min. 70% din fructe de Cătină-albă (Hippophae rhamnoides),
  • îndulcitor natural Hyper stevia rebaudiana – 10%,
  • Lecitină din Soia nemodificată genetic,
  • Citrat de calciu, Citrat de magneziu,
  • complex vitaminic Quali®-Blend Essential,
  • complex mineralizant Hypro-ri® (hidrolizat proteic din orez îmbogățit cu Se și Cu),
  • Zinc picolinat,
  • Vitamina D3,
  • gumă acacia,
  • gumă xantan,
  • apă demineralizată,
  • conservant (benzoat de sodiu).

Caracteristici generale ale produsului:

Siropul de Cătină-albă ajută la întărirea imunității naturale a organismului întrucât fructele acestei specii sunt un adevărat complex de vitamine și minerale naturale. Acestea vin în ajutorul organismului în procesele de distrugere a agenților patogeni și în cele de stimulare a formării de anticorpi. De asemenea, compușii cu proprietăți antioxidante din aceste fructe ajută la combaterea formării radicalilor liberi, cauza stresului oxidativ. Astfel, fructele de Cătină-albă conțin în mod natural: fibre, uleiuri volatile, bioflavonoide, betacaroten, zea-xantină, licopen, taraxantină, polifenoli, fitosteroli, aminoacizi, acizi grași poli¬nesaturați, taninuri, fructoză, glucoză, vitamine (A, C, D, complexul B, E, P, K), minerale și oligoelemente (K, Mn, Cu, P, Ca, Mg, Fe, Na). Spre exemplu, acestea sunt mai bogate în vitamina C decât portocalele sau lămâile, având cca 700 mg la 100 g. De asemenea, Cătina-albă este și o sursă foarte bună de vitamina B12, având concentrații mai mari decât multe alte fructe.

În vederea sporirii acțiunii sale, produsul de față a fost fortifiat cu un plus de vitamine hidrosolubile din grupa B, vitamina C, dar și vitaminele liposolubile D3 și E. De remarcat conținutul în vitamina B12 cu activitate biologică extrem de ridicată. De asemenea, s-au adăugat lecitină și minerale și oligoelemente precum calciu, magneziu, crom, zinc și seleniu. Siropul de față are o activitate antioxidantă naturală ridicată datorită acțiunii sinergice a vitaminelor C și E, a microelementelor Seleniu și Zinc, a polifenolilor și a pigmenților naturali zeaxantină și taraxantină. Această activitate îl recomandă în combaterea efectelor negative ale stresului oxidativ la nivelul celular, stres ce este asociat maladiilor grave cardiovasculare, neurodegenerative, inflamatorii, cancerelor și îmbătrânirii precoce.

Observăm, astfel, că produsul conține numeroase micro- și macroelemente necesare organismului. Rolul macroelementelor în nutriția umană este bine cunoscut, iar microelementele acționează catalitic sau sunt componente ale sistemelor biocatalitice din celulele corpului uman. Carențele acestora determină stări patologice cu manifestări ușoare sau grave. Spre exemplu, Zincul și Seleniul sunt esențiale în funcționarea normală a prostatei și în protejarea împotriva diferitelor ei afecțiuni (e.g. adenom, cancer de prostată).

Produsul este un bun adjuvant în eliminarea substanțelor toxice din organism, contribuind la protejarea rinichilor și a prostatei. Acesta este eficient și în nor¬malizarea colesterolului sanguin și a trigliceridelor serice, datorită conținutului în fitosteroli, reglând tensiunea arterială și ameliorând circulația sângelui. Ast¬fel, datorită compușilor biologic-activi precum licopenul, acizii grași polinesaturați și fitosterolii, produsul de față are o acțiune cardioprotectoare.

Toate aceste proprietăți se explică prin conținutul mare în vitamine, minerale și a celorlalți compuși bioactivi ce se păstrează nealterați, cu o biodisponibilitate sporită, datorită procesării minimale a ingredientelor, fără tratamente termice (i.e. fructele fiind presate la rece).

Mod de utilizare:

A se agita bine înainte de utilizare. Sursă de vitamine și minerale. Nu conține arome, conservanți sau alți aditivi.

Se diluează câte 2 linguri (25 ml) de sirop într-un pahar (200 ml) de apă. Se beau două pahare pe zi.

Siropul Vitaminizant cu Catina alba contribuie la:

  • funcționarea normală a sistemului imunitar (Vit. C, Vit. D3, Vit. B6, Vit. B9, Vit. B12, Se, Zn);
  • funcționarea normală a sistemului nervos (Vit. B1, Biotina, Niacina, Vit. B2, Vit. B6, Vit. B12, Vit. C, Mg);
  • funcționarea normală a sistemului muscular (Vit. D3, Ca, Mg);
  • funcționarea normală a sistemului osos (Vit. D3, Ca, Mg, Zn);
  • funcționarea normală a inimii (Vit. B1);
  • funcționarea normală a glandei tiroide (Se);
  • protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ (Vit. B2, Vit. C, Vit. E, Se, Zn);
  • menținerea sănătății psihice (Vit. B1, Biotina, Niacina, Vit. B6, Vit. B9, Vit. C, Mg);
  • funcția cognitivă normală (Zn);
  • performanța mentală normală (Vit. B5);
  • o neurotransmisie normală (Ca);
  • menținerea vederii normale (Vit. B2, Zn);
  • menținerea sănătății dinților (Vit. D3, Ca, Mg);
  • menținerea sănătății părului (Biotina, Se, Zn);
  • menținerea sănătății pielii (Biotina, Niacina, Vit. B2, Zn);
  • menținerea sănătății unghiilor (Se, Zn);
  • formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, ligamentelor, vaselor de sânge, pielii, dinților și gingiilor (Vit. C);
  • menținerea sănătății membranelor mucoase (Bio¬tina, Niacina, Vit. B2);
  • reducerea oboselii și a extenuării (Niacina, Vit. B2, Vit. B5, Vit. B6, Vit. B9, Vit. B12, Vit. C, Mg);
  • metabolismul energetic normal (Vit. B1, Biotina, Niacina, Vit. B2, Vit. B5, Vit. B6, Vit. B12, Vit. C, Ca, Mg);
  • funcționarea normală a enzimelor digestive (Ca);
  • spermatogeneza normală (Se);
  • menținerea fertilității și reproducerii normale (Zn);
  • echilibrul electrolitic (Mg);
  • menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge (Cr);
  • regenerarea formei reduse a vitaminei E (Vit. C);
  • absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului (Vit. D3);
  • menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge (Vit. D3);
  • crește absorbția fierului (Vit. C);
  • metabolismul acido-bazic normal (Zn);
  • metabolismul normal al fierului (Vit. B2);
  • formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei (Vit. B6, Vit. B9, Vit. B12);
  • menținerea globulelor roșii normale (Vit. B2);
  • procesul de diviziune celulară (Vit. B9, Vit. B12, Vit. D3, Ca, Mg, Zn);
  • creșterea țesutului matern în timpul sarcinii (Vit. B9);
  • sinteza normală de ADN (Zn);
  • sinteza normală a aminoacizilor (Vit. B9);
  • sinteza normală a proteinelor (Mg, Zn);
  • sinteza normală și la metabolizarea hormonilor steroizi, a vitami¬nei D și a unor neurotransmițători (Vit. B5);
  • reglarea activității hormonale (Vit. B6);
  • menținerea concentrațiilor normale de testosteron din sânge (Zn);
  • metabolismul normal al vitaminei A (Zn);
  • sinteza normală a cisteinei (Vit. B6);
  • metabolismul normal al homocisteinei (Vit. B6, Vit. B9, Vit. B12);
  • metabolismul normal al proteinelor și al glicogenilor (Vit. B6);
  • metabolismul normal al carbohidraților (Zn);
  • metabolismul normal al acizilor grași (Zn);
  • metabolismul normal al macronutrienților (Biotina, Cr, Zn).

Plantele medicinale și fructele de pădure folosite ca materie primă pentru siropurile Hypericum sunt recoltate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta eficiența maximă și puritatea produsului, prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, erbicide, insecticide și îngrășăminte chimice.

Stevia (Stevia rebaudiana) este o plantă erbacee perenă din familia Asteraceae (din care mai fac parte și floarea-soareluicicoareagălbeneleleechinaceea sau crizantemele) originară din America de Sud. Stevia (Ka’a He’e în limba guarani) este cunoscută sub multe nume: Ștevia dulceFrunze dulciFrunze de miere sau Iarbă dulce datorită gustului foarte dulce, plăcut, al frunzelor sale. Aceasta are o tradiție de consum de peste 1.500 de ani în țări precum Brazilia și Paraguay. Spre exemplu, printre altele, populația Guarani folosește această plantă pentru îndulcirea ceaiurilor și a mâncărurilor. În anul 2010, această specie a fost proclamată o comoară națională a Paraguayului.

În prezent, cel mai mare consumator de produse din Stevia este Japonia, aceasta aprobând consumul plantei încă din anii ’70 și efectuând numeroase studii de siguranță în consum pentru această specie.

  • Consumul de alimente/băuturi care conțin glicozide din steviol, în loc de zahăr, determină diminuarea creșterii nivelului de glucoză în sânge după consum, comparativ cu alimentele/băuturile care conțin zahăr.
  • Consumul de alimente/băuturi care conțin glicozide din steviol în loc de zahăr, contribuie la menținerea mineralizării dinților.

Pentru mai multe informatii despre plantele constituente accesati Cartea.

Sirop Vitaminizant cu Catina alba fara zahar cu Stevia 500ml
Sirop Vitaminizant cu Catina alba fara zahar cu Stevia 500ml

23,50 lei

Hypericum Plant
Logo