Sirop Momyrtidiab 250ml

Supliment alimentar cu rol adjuvant în reglarea glicemiei și stimularea circulației periferice.

Adauga comentariul tau
Adauga la favoriteAdăugat la lista de dorințeScos din lista de dorințe 3

Caracteristici generale Sirop Momyrtidiab:

Siropul Momyrtidiab este un produs atent formulat pentru reglarea glicemiei, îmbunătățirea răspunsului insulinic, protejarea pancreasului și îmbunătățirea circulației periferice. Acest demers este cu atât mai necesar cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată și plină de toxine, aditivi și carbohidrați rafinați (zahăr alb, fructoză, glucoză, făină albă și derivatele acesteia, sucuri ș.a.). Toți acești factori de stres, împreună cu un stil de viață sedentar, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot crește stresul oxidativ și statusul inflamator din organism. Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp și cu precădere asupra pancreasului, acesta fiind greu încercat mai ales din cauza rolului său esențial în secreția insulinei și reglarea glicemiei.
În această situație, curele cu suplimente pe bază de compuși bioactivi din plante medicinale (Castravete amar și Afin de pădure), ce au acțiune de reducere a glicemiei și cu molecule ce se aseamănă cu insulina, sunt una dintre soluțiile cele mai naturale.

Ingrediente:

Extract natural (apos) min. 70% din fructe de:

  • Castravete-amar (Momordica charantia) – 70%,
  • Afin de pădure (Vaccinium myrtillus) – 20,5%,
  • îndulcitor natural (extract din Stevia rebaudiana) – 5%,
  • extract de Scorțișoară (Cinnamomum zeylanicum) – 2%,
  • sirop de Sorbitol – 1%,
  • gumă acacia – 1%,
  • Acetil L-carnitină – 0,5%.

Detalii Sirop Momyrtidiab:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru siropurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.
Pentru realizarea Siropului Momyrtidiab cu îndulcitor natural din Stevia, au fost folosite ingrediente 100% naturale precum fructele de Castravete-amar, cele de Afin de pădure și extractul de Stevia, toate provenind din plante nemodificate genetic, neiradiate și necontaminate cu metale grele sau alt fel de poluanți. Prin sinergia compușilor activi din Castravetele-amar și Afinele de pădure, produsul protejează în mod eficient pancreasul și îi susține activitatea. Acest lucru se explică prin conținutul în charantină (Momordica) și mirtilină (Afin), substanțe ce au o acțiune similară cu insulina, fiind denumite „insulină vegetală”. În plus, cele două plante sunt folosite tradițional și pentru normalizarea colesterolului și a trigliceridelor, îmbunătățirea digestiei și a circulației periferice.
Astfel, acest produs deosebit a fost conceput pentru a avea o acțiune reglatoare la nivelul glicemiei, protectoare la nivelul pancreasului, de scădere a rezistenței la insulină, de îmbunătățire a vederii (în special nocturne) și de susținere a microcirculației sanguine. Iar pentru îmbunătățirea gustului, fără afectarea nivelului glicemiei, și pentru protejarea danturii, siropul are adăugat și îndulcitorul natural din Stevia.

Prezentarea compușilor activi din Sirop Momyrtidiab:

Castravetele-amar (Momordica charantia) este o plantă din familia cucurbitaceelor utilizată în Medicina Tradițională Chineză și în cea Ayurvedică datorită gustului său foarte amar. Principiile active conținute de fructele acestei plante sunt numeroase: carotenoizi, polipeptide (din care polipeptida p, supranumită și „insulina verde”), lectine, fitosteroli (beta-sisterol, stigmasterol), charantină, momordină, momordicină, vitamine (complex B), minerale (calciu, magneziu, potasiu) și oligoelemente (zinc, seleniu, fier).
Stevia (Stevia rebaudiana) este o plantă erbacee perenă din familia Asteraceae (din care mai fac parte și floarea-soarelui, cicoarea, gălbenelele, echinaceea sau crizantemele) originară din America de Sud. Stevia (Ka’a He’e în limba guarani) este cunoscută sub multe nume: Ștevia dulce, Frunze dulci, Frunze de miere sau Iarbă dulce datorită gustului foarte dulce, plăcut, al frunzelor sale. Aceasta are o tradiție de consum de peste 1.500 de ani în țări precum Brazilia și Paraguay. Spre exemplu, printre altele, populația Guarani folosește această plantă pentru îndulcirea ceaiurilor și a mâncărurilor. În anul 2010, această specie a fost proclamată o comoară națională a Paraguayului. În prezent, cel mai mare consumator de produse din Stevia este Japonia, aceasta aprobând consumul plantei încă din anii ’70 și efectuând numeroase studii de siguranță în consum pentru această specie.

• Consumul de alimente/băuturi care conțin glicozide din steviol, în loc de zahăr, determină diminuarea creșterii nivelului de glucoză în sânge după consum, comparativ cu alimentele/băuturile care conțin zahăr.
• Consumul de alimente/băuturi care conțin glicozide din steviol în loc de zahăr, contribuie la menținerea mineralizării dinților.

Afinul:

– Contribuie la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ.
– Asigură buna funcționare a microcirculației sanguine și ajută la reducerea senzației de picioare grele.
– Susține funcționarea normală a vederii (datorită conținutului în antociani).
– Susține metabolismul normal al glucidelor, lipidelor și proteinelor.
– Susține buna funcționare a mucoaselor gastrice și intestinale datorită antocianozidelor.

Mod de utilizare: câte 1-2 linguri (1 lingură = 15 ml) de sirop dizolvate în apă sau Ceai Antidiabetic de la Hypericum, de 3 ori pe zi, după masă. Cura durează 2-3 luni cu o pauză de 1 săptămână. Poate fi folosit pe termen lung. Se recomandă asocierea cu produsul Momyrtidiab Plus de la Hypericum. Se poate asocia cu tratamentul recomandat de medicul curant.

Contraindicații:
Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Condiții de păstrare: loc uscat, răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. După deschidere se păstrează în frigider.

Precauții:
Femeile gravide sau care alăptează sunt sfătuite să ceară sfatul unui specialist înainte de începerea curei.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Formă de prezentare:
Sticlă brună de 250 ml

Greutate netă:℮ 250 ml

Sirop Momyrtidiab 250ml
Sirop Momyrtidiab 250ml

19,50 lei

Hypericum Plant
Logo